TALVISTA LOMAA JA RAUHALLISTA JOULUA

TALVISTA LOMAA JA RAUHALLISTA JOULUA

Salpalinjan Hovi kutsuu rentoutumaan ja rauhoittumaan pieneen, perheomisteiseen huoneistohotelliin keskelle Etelä-Karjalan kaunista luontoa ja historiallisia paikkoja, vain 9 km:n päähän Lappeenrannan keskustan palveluista ja nähtävyyksistä. Joulutunnelmaa löydät luonnossa liikkumalla tai alueen monista kirkoista. Pääset luolaan katsomaan horrostavia lepakoita ja saunomaan perinteisessä, puulämmitteisessä saunassa.

Rutolan hirsirakenteisesta kyläkoulusta remontoitu huoneistohotelli tarjoaa käyttöösi kuusi kodinomaisesti ja oppiaineiden mukaisesti sisustettua huoneistoa. Kaikissa huoneissa on oma keittiönurkkaus, kylpyhuone, tv ja ilmainen wifi. Katso Salpalinjan Hovin esittelyvideo.

 

Kolmen yön tarjouspaketti

Sisältää:

- Majoituksen kolmeksi yöksi Salpalinjan Hovissa

- huoneistoissa 1, 2 tai 3. Hintaan 288 €/2 henkilöä. Lisähenkilöt (max. 2 henkilöä) 45 €/henkilö.

- huoneistossa 5. hintaan 360 €/2 henkilöä. Lisähenkilöt (max. 4 henkilöä) 30 €/henkilö

- huoneistossa 6. hintaan 348 euroa/2 henkilöä. Lisähenkilö (max. 1 henkilö) 30 €/henkilö.

- Joulusaunan tai saunavuoron 1,5 tuntia

- Opastetun käynnin Salpalinjan suurimmassa bunkkerissa.

 

Varaukset ja tiedustelut sähköpostilla info@salpalinjanhovi.fi tai puhelimella 050 336 0986.

TERVETULOA!

 

Edullisin tarjous majoituksesta aina suoraan hotellilta info@salpalinjanhovi.fi pan lang=F

Posted on 4.12.2018
.

SALPALINJAN HOVI TAKES PART NORDIC-BALTIC TOURISM LEARNING PROJECT

Apartment hotel "Salpalinjan Hovi" is the part of international partnership under Nordplus Adult project "Nordic-Baltic Tourism Learning – NordTourNet-2" (no. NPAD-2017/10129). The project aims to give additional knowledge and improve working skills of entrepreneurs operating in tourism field in remote areas.

Project partnership consists of very different organisations. Not counting hotel "Salpalinjan Hovi" there are involved such institutions as small enterprise ProIFALL from Sweden, NGO Loodi Manor Nature Center from Estonia and Klaipeda State University of Applied Sciences from Lithuania. Project coordinator is non-governmental adult education institution from Lithuania – Education, Research & Consultancy Center.

Main project activities:

1. Situation diagnosis (partners are trying to find answers to questions: if entrepreneurs and adults, dealing with tourism, have possibility to receive formal or non-formal education by living in village or small town, are they satisfied with education services they got, what are their needs for training and improving themselves, what training course they would like to attend, what knowledge they lack, what difficulties they face by running business in remote areas).

2. International partners' meetings and training sessions (during two-days partners meeting the host partner holds 1-day public training/seminar for wide audience in the field of tourism.

3. Preparation of 16 academic hours training course for tourism entrepreneurs.

            During project we are experiencing various teaching and learning methods – games, study visits, networking, team building, stories of good practice examples. We are trying to identify, which teaching methods are most suitable for tourism entrepreneurs, which of them help for entrepreneurs the best to understand teaching material.

            Apartment hotel "Salpalinjan Hovi" is responsible for collecting qualitative research from partners and producing in one document Situation Diagnosis with conclusions and suggestions.

Posted on 13.11.2018
.

SYKSYN SATOA

Kuivan kesän jälkeen pelättiin sienisadon jäävän vaatimattomaksi, mutta onneksi toisin kävi. Salpalinjan Hovin asiakkaatkin ovat päässeet kunnon sieniapajille. Kanttarelleista ja suppilovahveroista on paikoin kertynyt kunnon saaliita.

Posted on 16.10.2018
.

VANHANKAUPUNGIN PÄIVÄT LINNOITUKSESSA

Tule viettämään mukava viikonloppu Lappeenrantaan. Lappeenrannan kaupungin syntymäpäiväjuhlia vietetään 10-12.8. Linnoituksen isäntä valitaan perjantai-iltana. Lauantaina vietetään perhepäivää työpajojen ja lapsille suunnatun ohjelman kera ja sunnuntaina on vuorossa historiallinen päivä, jolloin on draamakierroksia, wanhoja autoja musiikkia mm. sahansoittoa, runoja, kehruunäytöksiä jne.

Lisätietoa tästä osoitteesta: http://tapahtumat.ekarjala.fi/13135

 

 

Posted on 6.08.2018
.

RUTOLAN KYLÄPOLKU JA SALPALINJAN HOVIN KESÄKAHVILA 9.6.2018 KLO 11.00-16.00

AVOIMET KYLÄT

Rutolan kyläpolku kutsuu tutustumaan Rutolan kylän historiaan. Reitin varrella olevat opastaulut sekä maastossa näkyvät rauniot ja rakenteet kertovat tarinaa kadonneesta sahayhdyskunnasta sekä viime sotien suurimmasta työmaasta, Salpalinjasta. Kyläpolku on 3,5 km pitkä ja mukavan helppokulkuinen. Se on myös LPR:n ainut kulttuuripolku.

Salpalinjan Hovin kesäkahvilassa voit nauttia retken päälle kahvit tai limsat 9.6.2018 KLO 11.00-16.00.

Lisäksi, kun sisällissodasta on kulunut 100 vuotta, voit sen kunniaksi käydä tutustumassa Rutolan vahvojen naisten muistomerkkiin Torppakyläntiellä. Geokätköjä Rutolassa on sekä Salpalinjaan että Rutolan naisten muistomerkkiin liittyen.

TERVETULOA!

Posted on 29.05.2018
.

TALVIKELIT PARHAIMMILLAAN

Helmikuu on näyttänyt Suomen talven parhaimmillaan. Hiihto, luistelu, lumikenkäily ja muut talviliikuntamahdollisuudet ovat mitä hienoimmat. Jää kantaa pilkkijät ja hiihtäjät. Rutolan jääkiekkokaukalossa on riittänyt vipinää.

Lappeenrannan kaupungin ylläpitämät valaistut ladut ovat hyvässä kunnossa ja mahdollistavat hiihtämisen myös pimeään aikaan.

Saunojille runsas, pehmeä lumi tarjoaa oivallisen virkistyksen.

Posted on 11.02.2018
.

Majoitu edullisesti marraskuussa

Haluamme tarjota marraskuussa edullisen mahdollisuuden rentoutumiseen. Nauti Lappeenrannan teatteri-, konsertti- ja muusta kulttuuritarjonnasta sekä erilaisista urheilutapahtumista samalla kun yövyt ja rentoudut kartanomaisessa huoneistohotellissamme.

Marrastarjouksemme

Huoneisto max. 4 henkilöä:

Hinta: 1 henkilö 85 €, 2 henkilöä 99 €, 3 henkilöä109 €, 4 henkilöä 119 €/vuorokausi.

Min. 2 yötä - 10 %, min. 3 yötä - 15 %

Huoneisto max. 6 henkilöä

Hinta: 1 henkilö 109 €, 2 henkilöä 119 €, 3 henkilöä 129 €, 4 henkilöä 135 €, 5 henkilöä 145 €, 6 henkilöä 150 €/vuorokausi.

Min. 2 yötä - 10 %, min. 3 yötä - 15 %.

Vähintään kaksi yötä yöpyville tarjoamme saunavuoron ilmaiseksi (1,5 tuntia) ja opastetun käynnin Salpalinjan suurimmassa miehistöbunkkerissa, ”Rutolan luolassa”.

Varaukset ja tiedustelut sähköpostilla info@salpalinjanhovi.fi

Kysy tarjousta myös muille ajoille.

Posted on 22.10.2017
.

MYLLYSAAREN ISO, VANHA LIUKUMÄKI KOVASSA KÄYTÖSSÄ

Rantaelämästä pääset nauttimaan keskustan tuntumassa olevalla Myllysaaren hiekkarannalla. Siellä on kiipeilypuisto, leikkivälineitä lapsille ja esim. rantalentopallokenttiä.  Myllysaaressa sijaitsee myös yleinen sauna ja viime vuosisadan alun kylpyläajalta peräisin oleva iso puinen liukumäki. Laskuvälineenä on vanerikelkka, joka on itse raahattava torniin. Liukumäki on niin isojen kuin pientenkin laskijoiden suosiossa.

https://yle.fi/uutiset/3-9742864

 

Posted on 29.07.2017
.

KESÄAKTIVITEETTEJA PIHALLA JA LÄHIYMPÄRISTÖSSÄ

Voit lainata kävelysauvat ja reippailla Rutolan kyläpolulla kylän historiaan tai Salpalinjaan tutustuen. Voit pelailla erilaisia pelejä pihalla tai viereisellä kentällä. Lainattavissa mm. sulkapallomailat, frisbee, petankki, mölkky, kyykkä, kroketti, sählyvehkeet, jalkapallo yms. 

Pihalla on keinut ja hiekkaleluja pienille lapsille sekä grillikatos vapaasti käytettävissä.

Rantaan voit kipaista uimaan vaikka polkupyörällä.

Sateen sattuessa voit lainata erilaisia lauta- ja korttipelejä sekä kirjoja aulan hyllystä.

Posted on 29.07.2017
.

AVOIMET OVET RUTOLAN LUOLALLA 10.6. KLO 10.00-14.00

AVOIMET OVET SALPALINJA-KOHTEILLA RUTOLASSA
Avoimet Kylät –päivänä 10.6.2017 klo 10.00-14.00.

Opastettua tutustumista Salpalinjan rakenteisiin ja historiaan. Mm. suuri majoitusluola, ns. Rutolan luola on avoinna.

150 ensimmäiselle tarjolla ilmaiset Suomi 100 vuotta –kakkukahvit.

Klo 12.00 lähtee pitempi kierros Rutolan ja lähiympäristön laitteille. Taskulamput mukaan.
Info ja paikoitus Rutolan kentällä os. Rutolantie 36

Tervetuloa!

Salpalinjan Oppaat ry. järjestää tapahtuman Suomen Kulttuurirahaston/Etelä-Karjalan Maakuntaliiton rahaston tuella.

Posted on 7.06.2017
.

SALPALINJA-KOHTEET NYT HYVIN NÄKYVILLÄ

Salpalinja-rakenteita on raivattu hotellin ympäristössä paremmin esiin. Kaupungin tekemät hakkuut paljastivat taisteluhaudat, yhdyskaivannot, panssarikaivannot ja panssarikiviesteet helposti saavutettaviksi. Salpalinjan oppaat raivaavat konekiväärikorsun ja majoituskorsun ympäristöä, jotta ajatus Salpalinjan toimintaperiaatteesta avautuu kävijöille peremmin. Opastaulusta löytyy keskeiset tiedot Rutolan laitteista.

Posted on 27.05.2017
.

LUMI RAIKASTI MAISEMAN

Nyt on mahdollisuus ulkoilla raikkaassa talvisäässä. Kun lunta tulee vielä vähän enemmän, niin voit hiihtää, luistella viereisellä kentällä, lumikenkäillä, potkukelkkailla tai laskea mäkeä. Meillä on lainattavia välineitä, jos omat eivät sattuneet mukaan.

Posted on 28.11.2016
.

RUTOLAN LUOLA AVOINNA KYLÄPÄIVÄNÄ 11.6.

Tervetuloa tutustumaan oppaan johdolla Salpalinjan Rutolan kohteisiin Avoimet kylät -päivänä 11.6. kello 11-15. Opastukset lähtevät Salpalinjan Hovista. Avoinna on Salpalinjan suurin valmiiksirakennettu miehistöbunkkeri, 30 hengen majoituskorsu ja konekiväärikorsu. Alueella voit tutustua myös panssariestekiviin ja -hautoihin sekä., taisteluhautoihin.

DSC_0735.JPG
Posted on 27.05.2016
.